top of page

WIN VOOR EEN MAAND
EEN SOCIAL MEDIA ONTWERP EN BEHEER

Bezorgt het ontwerp en beheer van je social media je stress? Weet dat het anders kan. Charlotte en haar team members hebben een passie voor alles wat met social media te maken heeft. En dat enthousiasme zetten we graag in om je bedrijfsprofiel te laten schitteren.

banner social media ontwerp en beheer charlotte claesen interieurontwerp.png

WAT JE JUIST KAN
WINNEN

Social media ontwerp en beheer pakket Gold voor een maand ter waarde van 780 euro ex btw 

Social media ontwerp en beheer voor Move To NL.

GOLD PAKKET

Kick-offmeeting van 1 uur

Hashtagonderzoek

Moodboard

Aangepaste bio beschrijving

5 highlight ontwerpen 

4 posts per week

1 reel per week

 

Instagram & Facebook

 

Copywriting

 

Contentkalender

 

Hashtags liken voor meer interactie onder je volgers

 

5 stories per week
(verspreiding zelf te kiezen)

BRANDING FOTO´S

Als extraatje bij deze win-actie zal fotograaf Elise branding foto´s maken van jou en jouw zaak. Dit ter waarde van 390 euro ex btw.  

Social media ontwerp en beheer voor PRECHO.
Social media ontwerp en beheer voor PRECHO.

DEELNAME FORMULIER

De deelname werkt hoofdzakelijk via het instagram profiel van cc marketing en media. Maar voor extra kans te maken om te winnen kan je ook onderstaand deelname formulier invullen. 

Bedankt voor je deelname!

VOORWAARDEN WIN-ACTIE
SOCIAL MEDIA ONTWERP EN BEHEER

Als je de win-actie wint en doorgaat met de gewonnen dienst zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden zoeken we een nieuwe winnaar en heb je geen recht meer op de dienst. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden en deze worden toch op een of andere manier geschonden, wordt de gewonnen gratis dienst toch in in rekening gebracht en dient deze betaald te worden binnen de 30 kalenderdagen.

DE VOORWAARDEN

De gemaakte en gepubliceerde content door cc marketing en media en Elise Marcelis fotografie blijft minstens 1 jaar staan op je social media accounts en mag niet verwijderd worden binnen het jaar.

Tijdens of na de geleverde dienst social media ontwerp en beheer en branding fotografie wordt er door jou een google recensie geschreven op het google business account van cc marketing en media en op het google business account van Elise Marcelis fotografie.

De brandingfoto´s van Elise Marcelis fotografie mogen gebruikt worden op andere platformen of voor advertentiedoeleinden zolang Elise Marcelis fotografie ten alle tijden duidelijk wordt vermeld als maker van de foto´s. 

Social media ontwerp en beheer voor Move To NL.

Wij klikten meteen met Charlotte, omdat ze een enthousiaste jonge onderneemster is die heel goed is in haar vak.

 

Haar persoonlijke aanpak was geweldig en haar ontwerpen pasten precies bij wat wij wilden. Ze heeft ons actief geholpen bij het opzetten van ons merk en onze Instagram-pagina.

 

Als je iemand zoekt om je te helpen met social media en (het rebranden van) je merk, dan raden we Charlotte zeker aan. Ze is de beste keuze.

 

Charlotte heeft laten zien dat ze ons bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

- KIRSTEN EN JELENA, MOVE TO NL

SAMEN TOVEREN WE JE SAAIE SOCIAL MEDIA PROFIEL OM TOT EEN BRUISEND FEESTJE!

bottom of page