top of page
20230407_Charlotte_6_edited_edited.jpg

OVER ONS

MERKEN, WEBSITES & SOCIALS MET
EEN CREATIEVE TWIST

Een stijlvol website- en merkontwerp creëren waar tegelijkertijd de speelsheid van afspat – ons team heeft het in de vingers. Een creatieve lijn die we graag doortrekken op het vlak van social media. Want let’s face it: als ondernemer heb je daar zelf de tijd of de goesting niet voor. Toch besef je dat je huisstijl, website en social media je visitekaartje zijn en daarmee wil je sowieso uitpakken.

20230407_Charlotte_4_edited_edited_edited.jpg

MOOIE MIX VOOR ELK MERK DANKZIJ
DOORGEDREVEN EXPERTISE IN:

MERKONTWERP

WEBSITEONTWERP
& -BEHEER

SOCIAL MEDIA
ONTWERP & - BEHEER

Charlotte Claesen, grafisch ontwerper van CC MARKETING EN MEDIA.

““Mijn uitgebreide expertise is mijn grootste troef. Ik ben al jarenlang thuis in zowel merkontwerp en social media als in websiteontwerp en websitebeheer. Je huisstijl integreer ik daardoor perfect in je website en vervolgens in je social media. 1 plek dus om je bedrijf stevig op de kaart te zetten: CC Marketing & Media.””

- CHARLOTTE CLAESEN,
CC MARKETING & MEDIA

HI

De creatieve kracht achter CC Marketing & Media. Ik heb een onweerstaanbare drive voor het visueel uitwerken van concepten en dat doe ik steevast met een persoonlijke toets. Jouw merk vertaal ik in een elegant design. Soms met een hoek af, maar esthetisch altijd 100 % op punt. Op-en-top duidelijk bovendien, want van onleesbare lettertypes en rommelige ontwerpen gruwel ik.

Creëren is mijn brandstof. Of het nu gaat om het bouwen van een kick-ass website, het ontwerpen van een oogverblindend logo of het neerzetten van een prachtige Instagramfeed, I’m in! Bovendien krijg ik een boost als ik mag luisteren naar verhalen van anderen, vooral van onderneemsters zoals jij. Het is inspirerend om te zien hoe jij je dromen najaagt en vol passie je bedrijf runt. Laten we onze krachten bundelen en samen bouwen aan jouw succesverhaal.

Charlotte Claesen, webdesigner van CC MARKETING EN MEDIA.
Charlotte Claesen, social media manager van CC MARKETING EN MEDIA.
Lucie, Cocker Spaniel.

CHARLOTTE IN EEN NOTENDOP

  • Kans is klein dat je ooit een grotere dierenvriend vindt. Mijn office buddy Lucie – een enthousiaste Engelse cockerspaniël – houdt mij en mijn team elke dag trouw gezelschap. En ze bezorgt je met een kwispelende staart een warm welkom.
     

  • Aan cola zero kan ik niet weerstaan. Noem het gerust een verslaving, want zonder begin ik niet aan mijn werkdag.
     

  • Wat opleiding betreft kom ik van ver, maar ik zocht en vond de richting die het best bij me past. Of 2 eigenlijk, want zowel in interieurvormgeving als grafische vormgeving en webdesign kan ik mijn creatieve ei kwijt.

MAAK JE KLAAR VOOR EEN BRUISENDE SAMENWERKING VOL ENERGIE EN POSITIEVE VIBES.

CONTACTEER ONS
bottom of page